Bra klädhängare för vinterkläder

Kallare väder innebär mer kläder. I en norrländsk barnfamilj kan jag lova er att det blir sin beskörda del av skor, mössor, överdragsbyxor, overaller och gud vet allt. Förra året rasade klädhängaren ner ständigt för den var för vek. Nu har jag rustat för att klara av morgonrutinerna för att få ungarna i tid till dagis genom att köpa en bra klädhängare. Ni förstår inte hur mycket jag krigade mot mitt inre jag ifjol när alla kläderna låg huller om buller efter att hängaren rasat för femtielfte gången. Det är svårt att vara pedagogisk och le när jag inser att jag kommer för sent till jobbet för att jag inte hittar den rätta vanten för annars vägrar ungen att gå utanför dörren. Nu ska det bli ordning och reda och förhoppningsvis en gladare pappa som slipper tjafs och gråt hemma och sena ankomster på jobbet.

Jag varje morgon förra år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *