Byggvaror ett knapptryck bort

Det har nu visat sig att mitt senaste inlägg om att jag tycker om byggvaruhus har fått ett rejält gensvar i min bekantskapskrets. Det har nämligen visat sig att det inte bara är jag som har den speciella kärleken till dessa platser. Jag pratade häromdagen med en vän om vad det kan bero på och hon menade att det dels är som jag skriver, att det beror på människorna i rörelse och känslan, dofterna. Men till det, menade hon, bör också läggas känslan av att någonting händer och är på gång. Ett byggvaruhus är ju oftast den allra första fysiska anhalten om man ska bygga ett hem eller konstruera något nytt. ”Och ligger det inte i människans natur att uppskatta nya och fräscha saker?”, frågade hon retoriskt.

Men trots att de flesta tycker om att besöka byggvaruhus så vill jag än en gång betona hur enkelt och hur mycket billigare det blir att beställa byggvaror via nätet. Trots att doften av trä och alla människor i rörelse kan vara förförande så finns det tusenlappar att spara genom att till exempel besöka Bygghemma. Här hittar du allt mellan himmel och jord, bara ett knapptryck bort. Kan det bli smidigare än så?

DownloadedFile-145

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *