Dags att besöka ”Sladdisen”

I helgen ska vi besöka Sladdisen igen. Han berättade på telefon att hyresrätten han bor i kanske ska ombildas, vilket gjorde honom orolig. Han har så mycket annat för sig hela tiden, och sa att allt ställs ju på huvudet när något sådant händer. Jag var inte till mycket hjälp, varken jag eller frugan är hemma på det där. Men sen kom jag på att detta hände ju Göran nere på lagret förra våren, och han hade fått bra hjälp av någon ombildningskonsult som hjälper med att lösa alla frågor som man har. Jag rådde henne och hennes förening att höra av sig till dem. Ju mer man vet desto bättre frågor kan man ställa på mötena tänker jag. Det kan ju bli livets bästa affär, men är samtidigt inget man vill att nån ska hoppa på utan kunskap. Hon skulle höra av sig, och sen ska vi prata igenom det när vi kommer dit.

allt ställs på huvudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *