Därför vill jag bo i Övik

Jag är Ångermanlänning i själ och hjärta. Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bo på en annan ort än Örnsköldsvik. Visst är det skönt söderut där sommaren är lite längre, men när jag kommer hem och andas in luften mår jag gott i själen.

Jag behöver såklart inte exakt bo i det hus jag bor just nu, även om det är mitt drömhus. Vår bostad köpte vi från Husmanhagbergs för en herrans massa år sedan. Jag anser att de har det bästa utbudet och de bästa fastighetsmäklare Örnsköldsvik har. Bra lokalkännedom. Även om vi säljer huset när vi är gamla och skruttiga i så kommer jag att bo i trakten.
hshhs

Vad är det då som gör Övik så speciellt. Först och främst är ju naturen unik. Höga kusten är med på UNESCO:s världsarvslista. Det finns både sjöar och hav. Närheten till Umeå gör att världen känns nära trots avståndet till Arlanda. Vi har tåg och bussar. Övik känns väldigt tryggt och särskilt nu när vi får behålla vårt sjukhus.

Sedan har vi såklart MODO. Det finns ingen bättre hockeystad i hela Sverige. Givetvis finns det även mycket annat idrottsutbud. Övik är helt enkelt perfekt för alla åldrar. Barnfamiljer, pensionärer eller studenter det finns något för alla. Örnsköldsvik är som en storstad i miniatyr.
dhdhhdhhdhdd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *