Det stora modohjärtat

Jag har inte riktigt haft tid att läsa tidningen den senaste veckan så detta är inte en dagsfärsk nyhet. Jag måste bara säga hur stolt jag är äver att vara medlem i MODO. Jag är en sann modoit ut i fingerspetsarna, både i medgång som motgång. Fast jag blir extra stolt då jag ser vilken medmänsklig klubb det är.

Ett par genuint fotbollsintresserade barn fick chansen att gå i fotbollsskolan trots att de saknar klubbtillhörighet. Deras föräldrar är flyktingar och saknar likvida medel för att kunna unna barnen det som vi tar som en självklarhet. Nu får barnen chansen att spela fotboll i sommar, underbart. Fast samtidigt väcker det frågan i mig om hur många barn som faktiskt inte får chansen?

Här kan ni läsa artiklen.
jdjjdddddddd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *