En ny Kitchen aid

Eftersom familjen inte har tid att vänta tills 2017 innan vi får roboccok så köpte vi det bästa som finns på marknaden idag. Okej, vi kan vara realistiska och inse att jag ändå aldrig kommer att ha råd med en robocook! Fast en ny Kitchen aid blev det iallafall. Vi har tröttnat på att det är så tråkigt bröd ute i affärerna för dem som är glutenallergiker så vi ska börja baka hemma oftare.
djididd
Jag har faktiskt upptäckt att jag tycker att det är ganska trevligt att baka bröd. Jag tror aldrig jag gjort det tidigare innan jag kände att jag måste. Det blev en positiv överraskning att jag tyckte om det. Problemet har varit att knåda degen så jag har dragit mig för att baka. Ni vet då man står det med kladdig deg runt alla fingrar när något av barnen ropar att de måste på toa, NU! Ja det krävs att båda vi är hemma innan vi drar igång med bakningsprojektet. Nu känns det som att det kommer att sköta sig själv. Bara i med indredienserna, hä på kitchen aid och sedan hälla över smeten i en form och in i ugnen. Behöver inte ens ta i kladdet när man har en kitchen aid. Så nu ska här bakas nyttigt glutenfritt bröd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *