Fiskehelg med brorsan

Jag har bloggat tidigare om att min brorsa är galen i allt som har med jakt och fiske att göra. Jag är en udda norrlänning eftersom jag inte själv jagar. Fiskar gör jag däremot och tycker att det är en fantastiskt möjlighet att komma ut i naturen. I helgen har jag och brorsan varit ute och fiskat. Jag har verkligen inte samma koll som honom när det gäller fiskeprylar. Trollingspön är riktigt inne enligt brorsan och han hade med sig ett extra som jag fick låna. Visst var det stor skillnad ska jag erkänna och är riktigt sugen på att beställa ett själv efter denna helg. Jag har använt min brorsas gamla som jag fick ärva för längesedan och han skrattade gott då han såg att jag fortfarande använde mig av det.
Som sagt är jag en glad amatör som gillar att komma ut i naturen och tydligen var det även fel på mina spinnare jag hade med mig. Jag var inte riktigt uppdaterad på vilka regler som gällde och hade hoppats på att få fylla frysen med feta öringar. I Övik råder det fiskeförbud på öring mellan första september till sista december. Som tur är var brorsan utrustade med flera spinnare som jag kunde låna. Är ni nyfikna på hur fiskelyckan var? Den var toppen 14 fiskar totalt men jag tror jag ger sjutton i att skriva fördelningen av dem 😉
dhjks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *