Förlust mot Luleå

Såg ni matchen igår?
Usch vad jag blev less, andra matchen i rad vi tappar ledningen med två mål och förlorar. Blev så himla less att jag satte på SHM på högsta volym och började riva tapeter. Riva tapeter kan jag rekommendera till alla som är arga att göra. När ni är klara kommer ilskan att vara borta.

Vad tycker ni om namnbytet från elitserien till SHL? Det känns onekligen som de flirtar med NHL. Tycker den är ganska löjlig att allt ska heta saker på engelska. Vad var det för fel på elitserien?

Jag gillar NHL, spännande och fysiska matcher. Jag har inget favoritlag utan de varierar. MODO är ju Sveriges bästa plantskola när det gäller proffs, så jag ger min support till det lag som har en Ångermanlänning i laget.

plantskola
plantskola

Nu hoppas vi att det blir vinst hemma på tisdag mot indianerna. Jag köpte säsongskortet så jag kommer garanterat att vara där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *