Midsommarfirande i Ångermanland

Nu är bilen lastad och det är dags att bege sig till svärfars stuga för lite midsommarfirande. Allt är klart för avfärd det är bara frun som saknas. Hon for in en snabbis till stan för att köpa en vaxdux. Vi har beställt en ny sittgrupp till stugan och då dög tydligen inte den gamla vaxduken. Fint ska det vara!
jdjdjjd
Jag hoppas att midsommarvädret blir bättre än så här, +8 grader och snålblåst. Känns mer som vi reser för att göra iordning för vintern. Jag har ju fått min dos av fest efter Stockholmresan. Är fortfarande så glad att jag verkligen tog chansen att se David Guetta och är fortfarande trött så det ska bli skönt med ett firande av lugnare slag. Det är våran lilla familj, svägerskans familj och svärisarna som kommer att fira. Känns lagomt. Vi har alltid roligt och alla kusinerna leker bra tillsammans.

Nu hör jag en bil ute så jag ska ta och runda av här. Trevlig midsommar till alla mina bloggläsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *