Min bortskämda lillebror

Min lillebrorsa är en riktig odåga som inte orkar anstränga sig ett dugg och får allt serverat av mina snälla föräldrar. I dag ville han ha hjälp att kolla resor och boende inför någon skidsemester som han garanterat inte kommer att betala för själv. ”Googla bara boende Åre”, föreslog jag, men det var tydligen för svårt så jag fick skriva in de två små orden åt honom istället. Sedan stack han och mamma ut på ”ett ärende”, bara för att komma tillbaka fullastade med skidprylar från Stadium. Han är så fruktansvärt bortskämd att jag blir tokig. Och när han inte tjatar och stör, sitter han klistrad framför sitt Playstation 3 och spelar Black Ops. Som alla jobbiga tonårskillar är han totalt våldsfixerad, ser bara kassa actionfilmer och har förmodligen aldrig läst ut en bok i hela sitt liv. Och hans matvanor ska vi inte prata om, han har ju klippkort här! Jag tycker egentligen om min brorsa, men han är bara för mycket. Nu lämnar jag den här cirkusen och sticker till mitt älskade London där det inte finns några småbröder. Eller hur var det nu?

Min brorsa i ett nötskal.
Min brorsa i ett nötskal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *