Så mycket skräp

Jag tog hem en container för att rensa bort skräp, eller rat (uttalas med långt A) som vi säger i Ångermanland. Herre min gud vad man samlar på sig dynga genom årens lopp. Min fru är än värre än mig. Hon har sparat varje serietidning och skolbok sedan hon var liten. Okej en kanske är ett trevligt minne, men hon kommer aldrig att titta i dem igen. Hon blir lite sur och blänger på mig för varje bok jag tvingar henne att slänga.
bobo
Att flytta är egentligen väldigt bra, för det är ett av de få tillfällen som många rensar undan sina prylar på, annars läggs dem bara på hög. Det är första gången jag tar hem en container men jag funderar på att göra det till en tradition som sker vart tionde år. Så himla skönt att bli av med allt skräp som bara ligger och samlar damm. Hushållsmaskiner som slutat fungera sedan länge och gamla skor som ingen använder, allt åker i containern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *