Ska även överraska frugan under Stockholmsresan

I år har vi spenderat våra semesterveckor på hemmaplan tillsammans med dottern. Jag har mestadels stått uppflugen på en stege då vi genomfört diverse renoveringar av huset. Frugan har roddat lillan och jag har chefat över renovationen. Eftersom det aldrig blev någon riktig sommar bestämde jag mig för att boka in en weekendresa till Stockholm under hösten. En polare som jag brukar titta på hockey med berättade att han, utöver ett smycke, även gav frugan en upplevelse under deras senaste semesterresa. Något jag nu själv funderar på att göra. Jag vet att min fru alltid har velat prova på att flyga luftballong så det är en av aktiviteterna som står högt upp på att göra-listan. Tänk vad häftigt att få uppleva storstaden från ovan! Då lyckas jag nog skrapa ihop en hel del pluspoäng som jag kan använda när det är dags att smita undan för hockeykvällar tillsammans med polarna.

Upplev världen från ovan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *