Svårt med julklappar

Jag har tur som har en fru som tar hand om alla julklappar. Det betyder att jag i praktiken enbart behöver köpa en julklapp varje år. Den är såklart till min fru. Fast den ger mig en sådan ångest. Det är väldigt svårt att handla till min fru. För det första har hon allt. Sedan är hon extremt noga med kläder och smycken. Att köpa någon inredningsdetalj till hemmet vågar jag mig verkligen inte på. De få gånger jag har handlat interiörer till hemmet så har jag vetat att hon verkligen vill ha det.

I år kör jag på en weekend till Stockholm. Jag betalar resa, hotell och sedan en upplevelse. Fick tips av en kollega om ett företag som säljer mat & dryck upplevelser så det slog jag till på.
yui
Det ska bli skönt att vara barnledig en helg och bara vara vi. Det var väldigt längesedan. Det går ganska snabbt att ta sig till Stockholm från Övik. Både med tåg och bil. Jag har fixat presentkortet redan men ska boka hotellet också. Fördelen med ett presentkort är att jag inte behöver ange vilken dag direkt. Bokningen av hotellet får ske då vi synkat våra kalendrar efter jul. Får skriva ett kort vilken present hon får. Så mina herrar, slå den julklappen om ni kan!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *