Urkult i Näsåker

Nu blir det Näsåker igen. Det är nämligen dags för Urkult.
dhjsldkjs
Flumfestival om ni frågar mig men min fru har varit där alla 20 åren och tycker det är årets höjdpunkt. Jag är tacksam att jag köpte en takbox att ha på taket tidgare i år, för så här mycket lastning tror jag aldrig jag haft. Även fast hennes föräldrar bor i Näsåker ska hon bo i tält för det är halva nöjet enligt henne. Så det är campingutrustning, barnvagn, vindunkar, mat, resesäng och ja jag vet inte allt som packats med. Jag och dottern bor iallafall hos svärisarna. De brukar passa henne så jag får lite tid för mig själv. Brukar ta med en hink och titta om jag inte hittar hjortron, ta en löptur och sedan grillning med svärföräldrarna. Jag gillar mina svärföräldrar, inte alls så jobbiga som vad många andra verkar ha fått på köpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *